Annie, are you okay?

Hold Me
Like The River Jordan
And I Will Then Say To Thee
You Are My Friend

Carry Me
Like You Are My Brother
Love Me Like A Mother
Will You Be There?

Weary
Tell Me Will You Hold Me
When Wrong, Will You Skold Me
When Lost Will You Find Me?

But They Told Me
A Man Should Be Faithful
And Walk When Not Able
And Fight Till The End
But I'm Only Human

Everyone's Taking Control Of Me
Seems That The World's
Got A Role For Me
I'm So Confused
Will You Show To Me
You'll Be There For Me
And Care Enough To Bear Me

Hold Me
Lay Your Head Lowly
Softly Then Boldly
Carry Me There

Lead Me
Love Me And Feed Me
Kiss Me And Free Me
I Will Feel Blessed

Carry
Carry Me Boldly
Lift Me Up Slowly
Carry Me There

Save Me
Heal Me And Bathe Me
Softly You Say To Me
I Will Be There

Lift Me
Lift Me Up Slowly
Carry Me Boldly
Show Me You Care

Hold Me
Lay Your Head Lowly
Softly Then Boldly
Carry Me There

Need Me
Love Me And Feed Me
Kiss Me And Free Me
I Will Feel Blessed

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
In My Trials
And My Tripulations
Through Our Doubts
And Frustrations
In My Violence
In My Turbulence
Through My Fear
And My Confessions
In My Anguish And My Pain
Through My Joy And My Sorrow
In The Promise Of Another Tomorrow
I'll Never Let You Part
For You're Always In My Hearthe knows how to play, itty, pitty, baby.. POTTER

Sitter här och lyssnar på MJ. Vaknade för en halvtimma sen. Ett utomordentligt tecken på att jag bör gå och lägga mig tidigare. På sätt och vis gjorde jag ju i och för sig just det - bara att jag sen låg och lyssnade på Michael i två timmar.
Intressant? Of course it is.
Idag är det förresten en utav mina favorit dagar..


HALLOWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

Vad ska ni göra/klä ut er till? Jag tänker försöka mig på Bellatrix Lestrange i Harry Potter/Morgan Le Fay i Merlin. De ser ju i princip likadana ut (samma skådespelerska, världens bästa Helena Bonham Carter). Men det lär bli svårt! Håret har jag redan, mitt hår är rätt så skitstort naturligt, om jag inte borstar det osv. Röda läppar och vit hy.. Eller iof, Bellatrix har kanske inte så himla vit hy. Det går att fixa hur som helst. Klänningen däremot.. Hur fasen ska jag få till den med det jag redan har? Kommer aldrig gå. Jag har EN svart klänning, och den ser inte ut som något Bellatrix skulle ha på sig om vi säger så. We'll see about that. Kommer förmodligen komma upp bilder här i bloggen hur som helst. Haha, även om jag inte ska på nån Halloween-fest eller något sånt. Haha, shit. Gissa vad jag ska göra? Jag ska ha skitkul, jag ska vara här hemma med min syrra hela dagen och städa mitt rum. Det är vad jag ska göra. Och pynta huset och fixa massa Halloween-grejer. Sedan kommer mamma hem inatt.. då blir det livat till tusen! Not. Aja. Det är kul att klä ut sig. Och att leka Hogwarts-elev. Mörk Hogwarts-elev. Leka Voldemort-anhängare.

Eller ska jag vara Luna Lovegood? Fasen att det ska vara så svårt att välja!

Bellatrix Lestrange


Morgan Le Fay


Michael Joseph Jackson

Jag är en fangirl. Och det är något ni som läsare kommer märka VÄLDIGT mycket av.

Jag är ett ofantligt stort fan till Michael Jackson. Verkligen ofantligt stort. Kan inte beskriva hur bra denna man är, hur mycket jag avgudar precis allt med honom, allt han gör. Jag tycker själv att det är patetiskt hur långt man kan gå, men det är inte alltid som man lever som man lär. Dubbelmoral in my hat fo' evah ni vet.

Jag kom precis hem efter att ha sett This Is It. FY SATAN I HELVETE vad jag ska se den filmen om och om igen.. igen.. igen.. igen.. and so on. Jag KAN verkligen inte beskriva hur awesome MJ är, det går inte! Jag är hög på adrenalin och lycka just nu, allt går verkligen min väg nu och jag får alltid adrenalin- och lyckokickar av Michael. Att dessutom se honom på en stor bioduk och höra hans röst och musik ur högtalare.. WOW! Man känner att man lever, på ett positivt sätt.
All the L O V E in the world and a big THANK U to that man

I'll be there to comfort you, build my world of dreams around you, I'm so glad that I found you. I'll be there with a love that's strong, I'll be your strength. I'll keep holding on. Forever, Michael.


I go by the name of Jerry Hoff and I wanna be your friend not your enemy

Hallooweeeeeeeen imorn. Panik!!! Ineg naning om vad jag ska klä ut mig till. Eller jo, en aning har jag. Bellatrix Lestrange/Morgan LaFey. Men hur fasen klär man ut sig till Bellatrix Lestrange utan tillgång till gotisk klänning, gotiska accessories, gotiskt hår osv.. Håret blir nog ganska lätt att fixa, så länge jag inte plattar / flätar det så är det kirrat. Superstort hår naturligt ju.
Får till att sitta och glo på Bellatrix/Helena Bonham Carter-bilder hela dagen för att få inspiration och sen leka lite kreativ med det man har simply 'nuff.

Idag ringde jag i alla fall MediaGymnasiet och sade att jag ska börja där. Så nu går jag i två skolor samtidigt. Är inskriven i både MG och Nacka Gymnasium. Men på måndag ska jag till Nacka och skriva ut mig och fixa lite omdömmen. Känns lite sådär med omdömmena, eftersom att jag inte gått på många spanskalektioner (mer än hälften i alla fall), jag har inte lämnat in två arbeten på svenskan, jag gjorde INTE bra ifrån mig på turismprojektet, tyvärr. Hade varit skitkul annars, jag skulle göra ett collage/affisch/broschyr för dansintresserade turister som kommer till Stockholm. Tanken var att jag skulle göra värsta grejen, skitball skulle den bli. Det är ju dans! Kan inte bli mindre än asballt när man pysslar med sånt man verkligen brinner för. Det här innebar ju att jag skulle få sitta och leta BouncE-shower, kolla på dansvideos från tävlingar, intervjua dansmasters som min danslärare och min facebookkompis (hoho) Anik som VANN Scandinavian SuperJam, Bonnie & Clyde-tävlingen!!!

Så blev det inte riktigt, nej. Jag började i princip med hela grejen samma dag som den skulle vara inlämnad. Jag använde ungefär tjugo gånger för mycket lim till pappret där det stod lite om BouncE's show "Insane in the Brain" och dansmuséet. Sen hängde det en ful broschyr med olika hotell ned från affischen i en ful pappersfläta som jag slängde ihop på tre sekunder.
Jahapp.
Det var det det.
Så de där omdömmena kommer nog inte vara så roliga att få. Speciellt inte visa mamma som tror att jag får MVG plusplusplus på allt jag gör. Heh. Fan. Min bubbla sprack.
Men i matten går det bra i alla fall. Fast jag har tappat bort provet, innan det hann bli rättat. Så.. där kanske jag inte får något omdömme alls. Eftersom hon inte har något att gå på.
Nu vet jag! I försäljning & service kan jag ju inte få något annat än bra! Jag fick ju faktiskt.. det kommer jag inte ihåg. Haha, shit. Jag minns inte vad jag fick på provet. Men bra var det i alla fall! MVG tror jag.
På en lektion som jag inte kommer ihåg vad den heter, jo, juste, praktisk marknadsföring, på det provet fick jag MVG+! <----- That's the real me ;)

all you need is love / Rebbie


your man's a headache, I'll be your aspirin.

Hemmaaaaa, lalaalalalllallalala. Eller ja, vart hemma några timmar nu.. Chill dag faktiskt, delade ut tidningarna, drack milkshake med Friday, åkte hem till mig med Friday, dansade med Friday några timmar.. Nu sitter jag här. Ska sova. Efter nattens äventyr är jag faktiskt trött.
Jag vill att det ska bli tisdag, snabbtsnabbtsnabbt! Eller, på sätt och vis inte. Jag vill för att då börjar jag i min nya, underbara skola. Jag vill inte för då är lovet slut. Har massa planerat! Imorn ska jag förhoppningsvis gå på This is it med Mollman. Taggad! Frida lärde mig Beat it-dansen, den som BouncE och gänget körde på Sergel, fick nya MJ-krafter. På fredag ska jag och Frida nog in till staden för att fixa grejer till Halloween. På lördag är det Halloween. På söndag ska jag troligtvis träffa Jessica och kanske gå på Harry Potter (för fjärde eller femte gången) med Frida. Fytusan vad jag älskar Harry Potter! Åååh.

Fast jag vill nog mer att det ska bli tisdag. Ja, det vill jag. För då är allt back to normal. Då börjar dansen igen (nio dagar kvar, aaaaaaah!), första dagen i skolan som sagt, plus att på söndag nästa vecka ska jag och Molle, kanske Frida, gå på DiAmbras drop-inklasser på Marikas, Softa Söndagar. Ambra Succi har hiphop tror jag att det var, nicenice. Vi ska gå flera gånger, blir till att lägga ned pengar, men det får det banne mig vara värt! 100 kr per gång kostar det. Alvaro Aguilera från BouncE har klasser efter att Ambra har haft sina. Frida är supertaggad (jag med iof), hon är typ Alvaros största fan, haha.
Synd bara att BouncE ska lägga av. Jag, Molle och Frida ska gå på The last bounce. Ska bli kul att se BouncE live, men det blir ju desto tristare att veta att det är sista gången.

Låttips;
Roger Troutman - Midnight Hour
Låten vi dansar till på street


Love / REBECKAAAAAAAAA


'CAUSE YOU'RE SIMPLY THE BEST THING I NEVER HAD
Vad jag älskar den raden.


with big willie style all in it

Inatt satt jag uppe till tre och kissade på mig med Frida över msn. Vid tolv-tiden sade hon att något krafsade mot väggarna på hennes stuga. Så höll det på, krafs krafs krafs. Och ibland fifflade det som var där ute med handtaget. Scaaaary! Så jag satt uppe med numret till polisen inslaget på mobilen och var hur redo som helst att skicka dit hela landets försvarskår. Sen slutade det dock, och vi fick sova. Idag ska vi till McDonald's och dricka mjölkskak. Tjuhu. Peace! /beX


The mountains are wide and the ocean is blue
They both look pretty good, baby girl
but then so do you
And even though I know we can't be us I'm not sad
'cause you're simply the best thing I never had


so do you

Nu är jag hemma från att ha ordbrottats med en ganska omänsklig rektor, och vunnit! Tjoho! På tisdag börjar jag i Mediagymnasiet. Ska bara fixa lite pappeeeeer och ringa lite samtaaaaal så är biffen kirrad!
Nu ska jag dela tidningar (usch-och-fy) och sen springa hem till Molle och kolla film. Najs. Om jag lyckas dra upp röva ur stolen bara, så ska vi nog se att det kommer hända också. Let's go!


Edinburgh Old town

Picture taken from google


edinburgh

Igårkväll kom jag hem från ljuva, ljuva, älskade Skottland. Edinburgh in my hat forevah säger jag bara. Fytusan vad jag älskar det stället, ska definitivt bo där någon gång under mitt liv, förhoppningsvis ganska snart. Vill jobba i Mary King's Close, som tourguide. Vill ta över som Jonet Nimmo där. Hoppashoppashoppas!
Idag ska jag till Mediagymnasiet och prata med rektorn. Jag vill byta skola, från Nacka gymnasium, handel och administration med inriktning turism och resor till mediaprogrammet på Mediagymnasiet. Hoppas att hon låter mig börja. Ska försöka övertyga henne om att jag kommer bli Leonardina DaVinci och göra skolan superpoppis! Wiho! Eller inte.
Hon lät i alla fall rätt lätt att övertyga på telefon. Thumbs are hold!
Bilder från Skottland på G.

Peace & love / reb


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0